Nyemission 2016

Ladda ner teckningssedel

Välkommen att bli delägare i Pharmacolog AB!

Sedan starten 2007 har Pharmacolog i Uppsala AB (publ) utvecklat metoder och tekniska lösningar som kan förhindra felbehandling av patienter med intravenösa läkemedel, främst inom cancervården. Bolagets nu lanserade produkt DrugLog®, fokuserar på kvalitetssäkring av läkemedelsberedningar vid sjukhusapotek och vård avdelningar.

Företaget har under 2015 etablerat sig på den Europeiska marknaden med ett antal referensinstallationer av DugLog® vid större universitetsapotek och cancerkliniker. Resultaten från dessa referenskunder visar på att DrugLog®, inte bara löser ett stort problem, utan också är mycket lätt att använda och ger snabba svar, vilket mottagits positivt av sjukvårdpersonalen.

Bolagets fokus under 2016 är nu att, i samarbete med distributörer, skapa betalande kunder i Europa, i första hand i Frankrike, Tyskland och England.

Fem skäl att investera i Pharmacolog

  • DrugLog® säkerställer att patienten får den dos av det intravenösa läkemedel som läkaren ordinerar och som apoteket eller vårdavdelningen bereder.
  • DrugLog® är idag den enda produkt som direkt efter beredning kan utföra en oberoende kontroll av intravenösa läkemedel.
  • DrugLog® bidrar till att minska vårdkostnader och till att undvika patientlidanden och eventuell död.
  • DrugLog® har med framgång testats i USA och visat sig kunna bidra till att tidigt upptäcka stölder och missbruk av läkemedel.
  • Pharmacolog har stor potential för ett kommersiellt genombrott i Europa med DrugLog® under 2016.

  DrugLog® bidrar till att förhindra onödiga vårdkostnader.

Använd menyn till vänster för att hitta mer information kring emissionen.

 

Blog

New technology may stem the tide of opioid...

Opioid abuse is reaching levels so alarming that United States authorities have declared it a national public health emerg...

Read more

”I think everyone agrees that the medica...

Hello Kent Öbrink! Could you tell us a bit about your background, and how you got started at Pharmacolog?

I have wo...

Read more

Cultivating safety: Save lives, save money

Professional errors are unavoidable, particularly in high-stakes, high-pressure environments such as hospitals. When caret...

Read more
See all »